3 min read

De la bun la mai bun cu noul Bitdefender

Bogdan BOTEZATU

July 24, 2020

Ad One product to protect all your devices, without slowing them down.
Free 90-day trial
De la bun la mai bun cu noul Bitdefender

 
Evoluția și inovația fac parte din ADN-ul Bitdefender de mai bine de două decenii. Cu noile soluții de securitate cibernetică Bitdefender (Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security, Bitdefender Total Security) ne ținem promisiunea de a ne îmbunătăți constant performanța extraordinară de detectare a amenințărilor în mediul online.
Ziua de astăzi marchează următorul pas către extinderea viziunii noastre asupra securității cibernetice, atât prin îmbunătățirea tehnologiilor noastre integrate de protecție și performanță, cât și prin extinderea securității pentru a proteja întregul mediu al locuinței tale și dispozitivele tale IoT. Cu peste 80 de tehnologii brevetate de securitate și o serie de realizări și premii acordate de organizații independente de testare, am ridicat continuu standardul în domeniul securității.
 
Te întrebi care sunt noutățile?
Pe baza unui concept de tip security-as-a-service, una dintre modificări vizează interfața simplificată cu utilizatorul, care conferă aceeași experiență pe toate dispozitivele și sistemele de operare, ceea ce înseamnă că cele mai importante funcții vor putea fi găsite mai ușor, mai rapid și mai intuitiv. Acum este mai simplu ca niciodată să găsești funcțiile de protecție a datelor și confidențialitate de care ai nevoie.
Cu toate că unele modificări se axează pe experiența utilizatorului, altele implică optimizarea tehnologiei integrate, fiind concepute pentru îmbunătățirea performanței și detecției amenințărilor. De exemplu, am adus îmbunătățiri considerabile tehnologiilor de bază și algoritmilor tehnologiei machine learning, pentru identificarea precisă a amenințărilor noi și necunoscute. Acum că amenințările și malware-ul din mediul online au depășit pragul de un miliard de cazuri, tehnologiile și algoritmii noștri brevetați ai tehnologiei machine learning pot să facă față numărului de amenințări care se află în continuă creștere și să detecteze aceste amenințări înainte de a-ți afecta sistemul.
Cât despre performanță, ne-am optimizat tehnologiile, astfel încât eventualul impact asupra sistemului să fie considerabil mai mic decât oricând, pentru ca tu să te poți concentra pe și bucura de ceea ce contează cu adevărat. Acum te poți juca, poți lucra și te poți bucura de performanța sistemului tău în timp ce ești protejat de o soluție de securitate premiată.
Iar de vreme ce atacatorii nu vor lăsa nimic să le stea în cale atunci când vor să exploateze vulnerabilitățile și configurațiile necorespunzătoare ale sistemului tău pentru a instala amenințări sau pentru a-ți compromite datele, am adus câteva îmbunătățiri caracteristicii Scanare vulnerabilități. Remedierea fiecărei vulnerabilități sau configurații necorespunzătoare împiedică atacatorii să profite de acestea pentru a-ți compromite sistemul. Asigurarea protecției împotriva amenințărilor și malware-ului înseamnă mai mult decât detectarea precisă a acestora; înseamnă și a cunoaște care sunt posibilele puncte vulnerabile, astfel încât să îți poți consolida postura de securitate.
Iar pentru dispozitivele iOS, acum poți naviga pe internet fără să îți fie teamă de site-urile web periculoase, frauduloase sau cu practici de phishing. Având funcția Protecție web activată, te vei baza pe o soluție Bitdefender VPN brevetată, concepută pentru iOS, care este capabilă să filtreze traficul care îți expune datele la riscuri, indiferent de browserul sau aplicația care încearcă să acceseze conținut periculos sau fraudulos.
 
Confidențialitatea ta este importantă
Pentru că prețuim securitatea și confidențialitatea ta, am adus îmbunătățiri și soluției VPN. Pentru că în prezent mulți dintre noi lucrează de acasă, nevoia unei conexiuni VPN fiabile și sigure a devenit „noua normalitate”.
VPN-ul nou și îmbunătățit este acum cu 25 de procente mai rapid și are un comutator pentru oprirea conexiunii la internet, care suspendă traficul în cazul în care conexiunea se întrerupe accidental. De asemenea, cuprinde și capabilități îmbunătățite de streaming pentru conținutul media, care îți permit să accesezi conținutul media care fusese restricționat geografic până acum.
Deși soluția noastră Premium VPN cu trafic criptat nelimitat reprezintă o ofertă de sine stătătoare, este inclusă și în linia noastră de produse destinate utilizatorilor individuali, dar este limitată la 200 MB de trafic pe zi pentru fiecare dispozitiv. Astfel, este perfectă pentru testarea tehnologiei noastre și capabilităților acesteia înainte de a alege trafic nelimitat, anonimitate completă și chiar posibilitatea de a face streaming în siguranță pentru conținutul media.
 
Toate acestea și mult mai multe sunt acum disponibile cu noua noastră generație de securitate, astfel încât vei putea feri atât datele, cât și confidențialitatea ta de ochii curioși. Indiferent de sistemul de operare pe care îl folosești, Windows, Mac OS, Android sau chiar iOS, încearcă noul Bitdefender.
Pentru aceia dintre voi care aveți un abonament valabil, puteți face upgrade în siguranță la noua versiune – licența veche este valabilă și pentru produsele noi.

tags


AuthorRight now

Top posts

Abode IoT Security Camera Vulnerabilities Would Let Attackers Insert Images, Bitdefender Finds

Abode IoT Security Camera Vulnerabilities Would Let Attackers Insert Images, Bitdefender Finds

December 21, 2021

2 min read
Online Shoppers Beware, Mobile Scams Are on the Rise

Online Shoppers Beware, Mobile Scams Are on the Rise

December 17, 2021

2 min read
The Holiday Guide to Tech Support: Fixing the Family Computer

The Holiday Guide to Tech Support: Fixing the Family Computer

November 24, 2021

2 min read
Bitdefender Celebrates 20 Years of Cybersecurity Leadership

Bitdefender Celebrates 20 Years of Cybersecurity Leadership

November 04, 2021

3 min read
Bitdefender Study Reveals How Consumers Like (and Dislike) Managing Passwords

Bitdefender Study Reveals How Consumers Like (and Dislike) Managing Passwords

October 26, 2021

3 min read
What are drive-by download attacks and how do you prevent them?

What are drive-by download attacks and how do you prevent them?

October 25, 2021

2 min read

FOLLOW US ON

SOCIAL MEDIA