There are cases when Bitdefender mistakenly flags a legitimate file as being a threat (a false positive). To correct this error, add the file to the Bitdefender Exclusions area:

Leer más

1 tema

¿Cómo configuro Bitdefender para usar una conexión a Internet mediante proxy?

Última actualización el: 10/07/2012

How do I configure Bitdefender to use a proxy Internet connection?

Leer más

¿Cómo renuevo mi protección Bitdefender?

Última actualización el: 10/07/2012

How do I renew my Bitdefender protection?

Leer más

¿Cómo renuevo mi protección Bitdefender?

Última actualización el: 17/08/2011

When your Bitdefender protection is about to expire, you must renew your license key.

Leer más

¿Que hacer si tengo otra solución de seguridad instalada?

Última actualización el: 29/07/2010

Este artículo describe los pasos a seguir en caso de tener otra solución de seguridad instalada.